La petita gran escola d'idiomes. A Santa Maria de Palautordera i a Sant Antoni de Vilamajor.
Posa't en les millors mans!
Elementary
Segon curs per alumnes que han superat el curs Beginner o bé alumnes que compten amb algunes nocions bàsiques d'anglès.

Aquest és el segon curs de la línia de cursos per adults. Està adreçat a alumnes adults que compten amb algunes nocions bàsiques d’anglès, ja sigui perquè han cursat el primer curs recentment o bé el van estudiar temps enrere.

El nostre principal objectiu en aquest nivell és oferir eines als nostres alumnes per comprendre les estructures bàsiques de l'anglès i iniciar-se a l'aventura d'aprendre anglès amb passes fermes i segures.

Dins l'aula podem comptar amb alumnes que compten amb diferents trajectòries, ritmes i estils d'aprenentatge. Les mestres es fan càrrec de que tothom pugui fer un bon aprofitament del curs a partir d'un seguiment personalitzat i l'adaptació de cadascuna de les activitats segons sigui necessari fent que tothom es senti atès i còmode a classe.

Si bé és cert que el nivell d'exigència és més elevat que als cursos de nens i joves a les nostres classes no hi falten activitats amenes pensant en la motivació dels nostres alumnes i la cohesió del grup a fi de crear un ambient de treball distès, proper i agradable. Així doncs, les nostres classes teòriques es complementen amb activitats més disteses com jocs i dinàmiques de grup.

Les classes es fan en anglès amb un llenguatge senzill i fàcil de seguir per els nostres alumnes amb poc coneixement de l'idioma. Amb un bon aprofitament d'aquest curs, els nostres alumnes poden comprendre textos senzills de forma autònoma i comunicar-se en un diàleg senzill.

Els alumnes adults compten amb la seva pròpia franja horària compatible amb els horaris laborals.
Comparteix: