La petita gran escola d'idiomes. A Santa Maria de Palautordera i a Sant Antoni de Vilamajor.
Posa't en les millors mans!
Beginner
Primer curs per alumnes adults que fan la seva primera presa de contacte amb l'anglès.

Aquest és el primer curs de la línia de cursos per adults. Està adreçat a alumnes adults que facin la seva primera presa de contacte amb l'anglès.

El nostre principal objectiu en aquest nivell és oferir eines als nostres alumnes per comprendre les estructures bàsiques de l'anglès i iniciar-se a l'aventura d'aprendre anglès amb passes fermes i segures.

Dins l'aula podem comptar amb alumnes que compten amb diferents trajectòries, ritmes i estils d'aprenentatge. Les mestres es fan càrrec de que tothom pugui fer un bon aprofitament del curs a partir d'un seguiment personalitzat i l'adaptació de cadascuna de les activitats segons sigui necessari fent que tothom es senti atès i còmode a classe.

Si bé és cert que el nivell d'exigència és més elevat que als cursos de nens i joves a les nostres classes no hi falten activitats amenes pensant en la motivació dels nostres alumnes i la cohesió del grup a fi de crear un ambient de treball distès, proper i agradable.

Així doncs, les nostres classes teòriques es complementen amb activitats més disteses com jocs i dinàmiques de grup.

Les classes es fan en anglès amb un llenguatge senzill i fàcil de seguir per els nostres alumnes amb poc coneixement de l'idioma. Amb un bon aprofitament d'aquest curs, els nostres alumnes poden comprendre textos senzills de forma autònoma i comunicar-se en un diàleg senzill.

Els alumnes adults compten amb la seva pròpia franja horària compatible amb els horaris laborals.
Comparteix: