La petita gran escola d'idiomes. A Santa Maria de Palautordera i a Sant Antoni de Vilamajor.
Posa't en les millors mans!
Beginner Jr
Primer curs per adolescents. Adreçat a alumnes que han superat el curs Primary 6 o bé alumnes de primer curs d'educació secundària que ja tenen alguns coneixements bàsics de l'anglès.

Aquest és el primer curs de la línia de cursos per adolescents. Està adreçat a alumnes que han superat el curs Primary 6 al nostre centre així com també a alumnes de primer d'ESO que ja han tingut algun contacte amb l'aprenentatge de l'anglès a l'escola primària.

El nostre principal objectiu amb els grups d'educació secundària és ajudar-los a desenvolupar les competències bàsiques pel que fa a la comunicació lingüística.

Dins l'aula podem comptar amb alumnes que compten amb diferents ritmes i estils d'aprenentatge. Les mestres es fan càrreg de que tothom pugui fer un bon aprofitament del curs a partir d'un seguiment personalitzat i l'adaptació de cadascuna de les activitats segons sigui necessari.

Tenim en compte que els interessos i inquietuds dels nostres estudiants joves, Britannia Teens, no són els mateixos que els dels estudiants més petits o els adults, de manera que adaptem el nostre mètode per tal d'afavorir la seva motivació i interès. Treballem amb materials actuals i adaptats a la seva realitat.

Si bé és cert que el nivell d'exigència és més elevat que als cursos de la línia "Primary", a les nostres classes no hi falten activitats amenes pensant en la motivació dels nostres alumnes i la cohesió del grup a fi de crear un ambient de treball distès i agradable. Així doncs, les nostres classes teòriques es complementen amb activitats més disteses com jocs, dinàmiques de grup, cançons, debats o passis de pel·licules. Les classes es fan íntegrament en anglès i es demana als alumnes que facin l'esforç d'adreçar-se al grup de la mateixa manera. En el primer curs, els alumnes poden interatuar de forma senzilla, així com preguntar i respondre preguntes bàsiques.

Els Britannia Teens compten amb la seva pròpia franja horària compatible amb els seus horaris escolars.
Comparteix: